Bereidingswijzen

HAAL DE KAAS UIT ZIJN VERPAKKING LEG HEM / OP EEN GESCHIKTE (OP MAAT VAN DE KAAS) HITTEBESTENDIGE SCHAAL

MET BEHULP VAN EEN MES, SNIJ EEN KRUIS DOOR DE BOVENSTE KORST VAN DE KAAS



WIKKEL DE KAAS EN DE HITTEBESTENDIGE SCHAAL SAMEN IN ALUMINIUMFOLIE / LEG 20 À 30 MIN OP HET BARBECUEROOSTER OF IN HET GLOEIENDE HOUTSKOOL, NAARGELANG DE WARMTE!

VERWARM DE KAAS 3 MIN OP 500 W IN EEN SCHAAL / IS HIJ NIET TOT IN VERWARM NOG 1 MIN EN ZIJN HART GESMOLTEN CONTROLEER, KLAAR!

BAK 25 MIN IN EEN OP 180°C VOORVERWARMDE TRADITIONELE OVEN / HAAL DE KAAS UIT DE OVEN, KLAAR!
Receptideeën
1. Dragon & witte wijn
2. Spek & Rozemarijn
3. Groenten
4. Honing & noten
val-dieu
Andere kazen
Ontdek de Val-Dieukazen, een breed en gevarieerd gamma van abdijkazen, die het resultaat zijn van de kaasknowhow die doorheen de eeuwen werd opgebouwd. De Val-Dieukazen respecteren de tradities en bieden kaasliefhebbers authentieke producten met een unieke smaak die soepelheid en lichtheid combineert.

