Image
Image

Kaas in de oven

Met Val-Dieu Party ontdek nieuwe smaakvariaties in warme of koude bereidingen. Val-Dieukazen worden uitsluitend geproduceerd met melk van lokale melkveehouderijen.

Image

Bereidingswijzen

This image for Image Layouts addon
HAAL DE KAAS UIT ZIJN VERPAKKING LEG HEM / OP EEN GESCHIKTE (OP MAAT VAN DE KAAS) HITTEBESTENDIGE SCHAAL
This image for Image Layouts addon
MET BEHULP VAN EEN MES, SNIJ EEN KRUIS DOOR DE BOVENSTE KORST VAN DE KAAS
Image
Image
This image for Image Layouts addon

WIKKEL DE KAAS EN DE HITTEBESTENDIGE SCHAAL SAMEN IN ALUMINIUMFOLIE / LEG 20 À 30 MIN OP HET BARBECUEROOSTER OF IN HET GLOEIENDE HOUTSKOOL, NAARGELANG DE WARMTE!

This image for Image Layouts addon

VERWARM DE KAAS 3 MIN OP 500 W IN EEN SCHAAL / IS HIJ NIET TOT IN VERWARM NOG 1 MIN EN ZIJN HART GESMOLTEN CONTROLEER, KLAAR!

This image for Image Layouts addon
BAK 25 MIN IN EEN OP 180°C VOORVERWARMDE TRADITIONELE OVEN / HAAL DE KAAS UIT DE OVEN, KLAAR!

Receptideeën

1. Dragon & witte wijn

2. Spek & Rozemarijn

3. Groenten

4. Honing & noten

Andere kazen

Ontdek de Val-Dieukazen, een breed en gevarieerd gamma van abdijkazen, die het resultaat zijn van de kaasknowhow die doorheen de eeuwen werd opgebouwd. De Val-Dieukazen respecteren de tradities en bieden kaasliefhebbers authentieke producten met een unieke smaak die soepelheid en lichtheid combineert.
Image
Image

Rue de Charneux, 32
B4650 HERVE

info@herve-societe.be